19:00

Torpa AIS

Referat: Husqvarna IF - Torpa AIS

Vi var laddade inför dagens uppgift mot Torpa AIS. Sjukdomar och arbete gjorde att vi fick ta in "6 nya spelare" från förra veckan. Vilken bredd vi har i truppen.
Lite taktiska drag i uppställningnen samt ett annat spelsystem gjorde att spelet blev riktigt bra i första halvlek. Vi fick Torpa precis dit vi ville. Efter 18 min hade Danne ett friläge med målvakten men tyvärr gick inte bollen in. 2 minuter senare serverar Milad en boll till Arvid !! som kunde göra 1-0.
1-0 stod sig hela halvleken ut. Bra stabilt spel så här långt.
2:a halvlek startade okej men tyvärr minskade konditionen ju längre matchen gick. I den 71 minuten kunde Torpa skarva in kvitteringen. Synd att inte Sjökvist var 5 cm längre.
Torpa tog över matchen. När klockan visade 88 minuter så kom vi fram på kanten och kunde få in bollen till en fristående Bosch som nickade bollen i ribban. Så nära 3 poäng.
Tittar vi på hela matchen så var det rättvist med 1 p. Vi hade första halvlek och Torpa hade den 2:a halvlek
Negativt: Han som pumpade bollarna lite mjuka. :-) Domaren var inte nöjd.
Positivt: Spelmässigt och bra i positionsspel